Vad är slots med 3 hjul? (3 Reel Slots)

Här lär du dig allt om vad slots med 3 hjul är.

Artikelns innehåll

Nedan svarar vi på alla frågor vi precis ställt.

Vad är slots med 3 hjul?

Slots med tre hjul är helt enkelt spelautomater med tre snurrande hjul. Dessa spelautomater är enkla att förstå sig på, och påminner om de klassiska spelautomater som fanns förr i tiden på exempelvis kryssningar.

Hur spelar man slots med 3 hjul?

Du väljer först hur mycket du vill satsa, och sen trycker du på snurrknappen. Svårare än så är det inte. Du behöver inte hålla koll på saker som vinstlinjer då det bara finns en vinstlinje att vinna på, så att trycka på snurrknappen är egentligen allt du behöver göra.

Grundregeln säger att tre lika symboler ger vinst, men i undantagsfall finns slots med 3 hjul som har jokersymboler eller andra sätt att vinna.

Har slots med 3 hjul bonuslägen?

Nej, slots med 3 hjul har i princip aldrig bonuslägen. Charmen med dessa spelautomater är att de är nostalgiska och enkla att förstå, och då passar inte bonuslägen in.

Vad är slots med 3 hjul för volatilitet?

Volatiliteten för slots med tre hjul brukar ligga på medel. Volatilitet är ett mått på hur lätt det är att vinna. Låg volatilitet ger många vinster som normalt är låga, medan en hög volatilitet ger få vinster som normalt är höga.

Läs mer: Casinoordlista: Alla viktiga begrepp förklaras enkelt

Medelvärde: 5 Antal betyg: 1

Jämförelse av slutprodukter

fr.
kr/mån
fr.
kr/mån
fr.
kr/mån
Jämförelse

Therese Granberg

Therese är en erfaren SEO-skribent som bland annat gillar att skriva om teknik, mjukvara och bitcoin. Hon har också en universitetsexamen inom webbutveckling och webbsäkerhet.

Du kanske också gillar detta

Europas 8 högsta berg

Läs mer

Vad är cardroom inom poker?

Läs mer

Frankrikes 10 största städer efter folkmängd

Läs mer

Vad är Chenformeln inom poker? (+ hur funkar den)

Läs mer
cross-circle