Vad är Full Tilt Poker (och finns de kvar?)

Här lär du dig allt du behöver veta om Full Tilt Poker.

Artikelns innehåll

Vad är Full Tilt Poker?

Full Tilt Poker var en pokertjänst som grundades 2004 och var en av de största pokersajterna i början av 2000-talet och en bra bit in på 2010-talet. De sponsrade många kända spelare, och de hade i princip alla pokerspel som fanns på sin plattform.

Vad hände med Full Tilt Poker?

Mellan 2008 och 2011 blev Full Tilt Poker stämda för allt mellan himmel och jord. Illegal marknadsföring, utpressning, förtal och pengatvätt var några saker de anklagades för.

Det värsta de gjorde var att betala ut pengar som egentligen tillhörde spelarna till de som ägde plattformen. Det var inga småpengar heller utan över 400 miljoner dollar som fördes över olagligt.

Stämningarna blev för många och till slut hade Full Tilt Poker inget annat val än att låta sig bli uppköpta av PartyPoker.

Har Full Tilt Poker kommit tillbaka?

Nej, Full Tilt Poker finns inte kvar och har inte kommit tillbaka. Plattformen är nedstängd för gott och försöker du gå in på Full Tilt Pokers före detta webbsida blir du vidaredirigerad till PokerStars webbsida.

Läs mer: Pokerordlista med alla viktiga uttryck inom poker och kortspel.

Medelvärde: 5 Antal betyg: 3

Therese Granberg

Therese är en erfaren SEO-skribent som bland annat gillar att skriva om teknik, mjukvara och bitcoin. Hon har också en universitetsexamen inom webbutveckling och webbsäkerhet.

Du kanske också gillar detta

Spellicens från Curacao: Hur fungerar den och är den säker?

Läs mer

Vad är spread limit inom poker?

Läs mer

Världens 10 snabbaste djur (på land)

Läs mer

Matchfixning: Vad det är och hur det funkar

Läs mer
cross-circle