Vad är cash out inom poker?

Här lär du dig allt om vad cash out är inom poker.

Artikelns innehåll

Vad är cash out inom poker?

Cash out inom poker är när du växlar ut dina pokermarker mot riktiga pengar. De pengar du växlat ut från pokerbordet kan du exempelvis spela andra spel för såsom slots, eller begära ett uttag så du får pengarna på ditt konto.

När kan du göra en cash out?

Du kan göra en cash out när du spelar ett cash-game, alltså när du sitter vid ett pokerbord som du kan lämna när du vill. Om du spelar en pokerturnering kan du inte göra en cash out för om du avbryter spelet ger du upp och åker ur turneringen.

Exempel på cash out

Du spelar Texas Holdém på ett pokerrum på nätet. Du satte in 1 000 euro, men har efter en timme ungefär 3 500 euro i pokermarker.

Du känner att du spelat nog med poker för ikväll och trycker på cash out-knappen. När omgången är slut ser den digitala dealern till att alla dina pokermarker växlas ut till riktiga pengar.

Nu kan du antingen spela något annat, låta pengarna vara på spelkontot eller ta ut pengarna så du har dem på ditt bankkonto i stället.

Läs mer: Pokerordlista med alla viktiga begrepp.

Medelvärde: 5 Antal betyg: 1

Therese Granberg

Therese är en erfaren SEO-skribent som bland annat gillar att skriva om teknik, mjukvara och bitcoin. Hon har också en universitetsexamen inom webbutveckling och webbsäkerhet.

Du kanske också gillar detta

Sveriges alla 30 nationalparker

Läs mer

Test och recension av CyberGhost

Läs mer

7 tidiga tecken och symptom på demens

Läs mer

Flerbordsturnering inom poker: Strategi och definition

Läs mer
cross-circle